Πρώτο Θέμα


επιστροφή στα projects

UX CONSULTING ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ RESPONSIVE SITE

Το redesign του Πρώτου Θέματος, ενός από τα πιο μεγάλα ειδησεογραφικά sites στην Ελλάδα, ήταν μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για το UXlab, καθώς δεν στόχευε σε έναν απλό ανασχεδιασμό, αλλά στην δημιουργία ενός καινούργιου responsive site που θα βελτίωνε την εμπειρία του χρήστη σε όλες τις συσκευές.

Σε στενή συνεργασία με την ομάδα του Πρώτου Θέματος αλλά και το design & development team της Atcom που ανέλαβε την υλοποίηση, εργαστήκαμε σκληρά ώστε να δημιουργήσουμε το νέο Protothema.gr. Τα «μεγάλα στοιχήματα» αυτού του ανασχεδιασμού, ήταν η βέλτιστη δυνατή κατηγοριοποίηση του μεγάλου όγκου πληροφορίας, η δημιουργία ενός συστήματος πλοήγησης κατάλληλου για όλες τις διαφορετικές αναλύσεις (5 στο σύνολο), καθώς και η διατήρηση διαφημιστικών placements στο νέο design.

To project συγκεκριμένα περιελάμβανε consultancy σε επίπεδο Information Architecture, navigation και design. Ως UXlab μαζί με το design team, δουλέψαμε για στο σχεδιασμό του ανανεωμένου responsive site και καταφέραμε να προσφέρουμε στους χρήστες μια ολοκληρωμένη, εύχρηστη και ευχάριστη εμπειρία από κάθε συσκευή (desktop, mobile, tablet). Τα αποτελέσματα δείχνουν μεγάλη βελτίωση στους δείκτες που αφορούν τη χρήση από κινητές συσκευές και tablets.

επισκεφθείτε το site
CloseGallery_Clients
  • Πρώτο Θέμα / Αρχική σελίδα για οθόνη 1280px

  • Πρώτο Θέμα / Αρχική σελίδα προσαρμοσμένη για tablet και κινητά

  • Πρώτο Θέμα / Πρώτο Θέμα Responsive site

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Αριστοτέλους 95, 13674, Αχαρναί, Αθήνα
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ